BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, May 7, 2009

merdeka!!

alhamdulillah...

akhirnye abs gak exm aku...td last paper aku amik...biodiversity...huhu....i hope i can get a good grade for dis subject...

aku harap sgt,actually aku MESTI KENE dpt 3pointer and above....lau x matilaaa aku...aku dh xsanggup nak jumpe mentor aku mintak kt die nk tambah unit kdt...xsanggup3x.....rasenye cukup la skali....aku dh cukup malu...mentor aku 2 baek je tp yela xkan setiap sem aku nk mntk tambah unit kan...wt malu jer...hope korg sume doaknla aku k :)

smoge subjek cam TITAS,pengurusn msjd dan foundtion,aku leh dpt A...harap sgt3x....aku harap sbjek2 cm ni dpt tolong naekkn pointer aku....hehe

xlupe gak kt sbjek prinsip sn sekitrn and biodiversity.....lau dpt A hepi glerr aku...hehe...pada kimia..memg dh hancus glerrr...sorry prof wan yaakob,mr lee and dr fauzi....i'm juz cannot understand that...huhu...pdhl memg xstadi abs :)

dgn absnyerr exm arini...maka dgn otomatik tamatla pengajian aku kt UKM bg sem 2 thn 1....thanx for everything to all my lecturers...nak sebut name ramai sgt lak...huhu...xlupe gak pd kembar aku,kwn2 1kos,my lovely rumate aya,bdk blik depn zila,efa,mira,seha,bdk2 zaba,feky dan dll...thanx a lot for being such WONDERFUL fren....i'm really appreciate it :)korg blik kg ati2...see u all in da next sem ok...forget me not!!

0 comments:

There was an error in this gadget